Casa rural Ornat Etxea
C / Ecuador 5 - 31413 - Vidángoz/Bidankoze
Tlf.: 627991896 - 948477179
E-mail: casarural.ornatetxea@gmail.com
 
 
 
 
 
Opinions de clients
Llegeixi els comentaris dels clients que han passat per Ornat-etxea

 

 
 
 
 
 
Vall de Roncal

La vall de Roncal, al que pertany Vidángoz, és un de les valls més famoses de Navarra en el que a la seva història es refereix. De fet, es diu que el primer rei de Navarra (bé, en aquell moment Regno de Pamplona), el vascó Iñigo Arista, va ser proclamat en aquesta vall.

Però, a més de la seva història, la vall de Roncal té molts altres atractius. Els seus 7 pobles (Burgui, Vidángoz, Garde, Roncal, Urzainqui, Isaba i Uztárroz), de carrers empedradas i amb típiques cases pirinenques, senyorials, són un espectacle per a la vista. En varis d'ells hi ha museus (Museu de les almadías en Burgui; del tenor Julián Gayarre en Roncal; casa de la memòria en Isaba; del formatge en Uztárroz) on es pot conèixer més sobre les formes de vida i la història i costums de la vall. En Burgui, “poble dels oficis”, poden a més observar-se recreacions de diversos oficis tradicionals.

Finalment, ressenyar també els atractius naturals de la vall de Roncal, que compta amb diverses zones protegides, foces (congosts), coves, avencs, muntanyes… En definitiva, una vall de somni.

Per a més informació:

www.vallederoncal.es

 

 

Galería